26 stycznia 2022

3 thoughts on “Rynek śmierci: jak Chiny pobierają organy od zamordowanych więźniów sumienia

1. W ekskluzywnej restauracji serwują zupę z płodów które uzyskują z aborcji. Ten świat oszalał! Przyjdzie Nam płacić wielką cenę za te zbrodnie ! Boże Miej Miłosierdzie dla Nas.

2. Tak sie zlozylo ze od pewnego czasu pracuje z kilkoma osobami z Chin ,Kambodzy i Wietnamu ,gdybym przeczytala to kilka miesiecy temu , nie wiem czy uwierzylabym w to ,…teraz im blizej poznaje mentalnosc tych ludzi wiem jedno …zero szacunku dla.zycia .

3. Wanda Trojnacka – Nam również ciężko było przyjąć jako fakt te informacje. Podobnie wieści o torturach i mordach dokonywanych na chrześcijanach oraz innych wyznaniach. Jednak po bliższym zapoznaniu się z tym tematem, oraz biorąc pod uwagę, że w ostatnich miesiącach poznaliśmy wiele osób które w tych krajach pracują jako wolontariusze, czy to świeccy ,czy wierzący, nie mogliśmy przejść obok tych bulwersujących spraw obojętnie, dlatego utworzyliśmy ten serwis. Pozdrawiam serdecznie