Pomoc w pokryciu kosztów działalności Fundacji Fileo
2022-12-02

Pomoc w pokryciu kosztów działalności Fundacji Fileo

Szanowni Państwo. Dzięki Waszemu wsparciu możemy realizować projekty związane z pomocą osobom poszkodowanym przestępstwem oraz pomagać materialnie najbardziej potrzebującym z naszego regionu.

Fundacja Fileo, prowadzi również projekt pomocy dla prześladowanych Chrześcijan w Pakistanie, przy współpracy z Polską Misją Pomocy Prześladowanym Chrześcijanom w Pakistanie, oraz w koordynacji z Home of Jesus Christ in Lahore, Pakistan – gdzie bezpośrednim kierownikiem oraz osobą do kontaktu jest Naqash Javed. Poniżej link do naszej strony gdzie znajdą Państwo więcej informacji: NASZA MISJA W PAKISTANIE

Zachęcamy Państwa do wsparcia działalności statutowej Fundacji Fileo. Środki finansowe przekazywane za pośrednictwem poniższego formularza darowizn, przeznaczone zostaną w pierwszej kolejności na:

• pokrycie kosztów administracyjnych związanych z utrzymaniem Biura Fundacji;

• składki do Zakładu Ubezpieczeń Społecznych, odprowadzane za osoby duchowne pełniące funkcje misjonarzy w Chrześcijańskiej Misji Ewangelicznej „FILEO”.

CELE STATUTOWE

KONTAKT Z FUNDACJĄ „FILEO” KRS 0000705635