Pakistan: czas nadziei dla chrześcijańskich dzieci sierot z Lahore

Pakistan, Lahore:

Jak informowaliśmy, w sierocińcu „MOTHER CARE ORPHAN CENTER”, który liczy 28 dzieci, aż dziesięcioro dzieci choruje na alergie chemiczną spowodowaną piciem zanieczyszczonej wody na ulicach, zanim trafiły do sierocińca, a w drugim sierocińcu ,,Blessed Orphan Centre-Shelter Of Orphan” obecnie jest chorych na tą chorobę sześcioro dzieci.

Lesław Baran: Na fotografiach dzieci-sieroty są u lekarza specjalisty, który będzie leczył ich alergię.

W Pakistanie opieka medyczna jest płatna.

Serdecznie dziękujemy wszystkim darczyńcom Fundacji ”FILEO” za dotychczasową pomoc modlitewną oraz okazane wsparcie finansowe dla dzieci-sierot które dotknęła ta choroba.

To Wasza miłość do drugiego człowieka sprawia, iż wspólnie z Polską Misją Pomocy Głodującym i Prześladowanym Chrześcijanom w Pakistanie, możemy reagować na krzywdę osieroconych i porzuconych dzieci, oraz realnie pomagać im.

Możesz pomóc głodującym i prześladowanym chrześcijanom w Pakistanie, przesyłając dar swojego serca:
Numer konta
Fundacja ”FILEO” KRS 0000705635
Tytuł przelewu: „Prześladowany Kościół-Pakistan”
BIC (SWIFT): BPKOPLPW
Rachunek w dolarach amerykańskich (us dollars)