3 grudnia 2021

4 thoughts on “Pacyfikacja wioski na północnym-wschodzie Nigerii. Spalili żywcem 86 dzieci!

1. Takie organizacje powinny być natychmiastowo wyczyszczone z tych nie humanitarnych praktyk ONZ powinno zrobić porządek.

2. Dekalog przeszkadza rządzącym w Europie bezbożnikom, w Islamie dominuje dążenie do rozkoszy bez względu nawet na cierpienia kobiet. UE wg lewicowych komisarzy chce być wielkim domem publicznym.Póki co istnieje pewna zbiezność interesów neomarksistów i radykalnego islamu.Stąd cały świat ateistycznych mediów tematu mordowania katolików nie dotyka. Swego czasu takie zbieżne interesy mieli bolszewicy i Niemcy z hitlerem na czele.

3. Moim zdaniem,swiat lekcewazy islam,w k.zabijanie nieislamistow jest prawem,nakazem Allacha,za to idzie sie do nieba.Jesli skysze o pokojowym islamie to mnie po prostu skreca.Kto watpi w to co pisze powinien zapoznac sie z zasadami islamu,powinien uwaznie przecz\ytac Koran.Podstawa kazdej religii jest jej pismo swiete,a takim jest Koran.Od poczatku VII wieku nie zmienil sie ani na jote.Na poczatkuVIIw.powstal i zaczal podbijac swiat,gdyz glosi,ze jedynie prawdziwa religia jest islam,a szyscy niewierni powinni sie nawrocic albo zostana zabici.Innej drogi nie ma.Co prawda okresowo nie zabijaja,udaja pokojowych,toletancyjnych,ale to tylko wtedy gdy dzihad zawieszaja,by doczekac sprzyjajacych sytuacji.PO mistrzowsku od poczatku istnienia posluguja sie instrumentem obwiazkowego,przymusowego klamstwa niewiernym, zwanego takiji.Ta religijna zasada pozwalala i pozwala zdobywac terytoria sila,podstepem,tak jak dzieje sie obecnie.Imigracja jest tylko instrumentem do zdobycia terytorium.A teraz kilka cyt.z Koranu.,,O wy,k.wierzycie!Nie bierzcie,sobie za przyjaciol waszych ojcow i waszych braci,jesli oni przekladaja niewiare ponad wiare…”s.9,23 O wy,k.wierzycie Nie bierzcie sobie za przyjaciol Zydow i chrzescijan..”s.XLII,4,,,A kiedy mina swiete miesiace,wtedy zabijajcie balwochwalcow,tam gdie ich znajdziecie;Chwytajcie ich ,oblegajcie i przygotowujcie dla nich wszelkie zasadzki!”s.IX,5.,,O wy,k.wierzycieZwalczajcie tych sposrod niewiernych,k.sa blisko was.Niech sie spotkaja z wasza surowoscia”.s.IX,123.,,Zwalc\ajcie tych,k.nie wiera…dopoki nie zaplaca daniny wlasna reka i nie zostana upokorzeni.” Pozwalaja czasami mieszkac obok siebie pod warunkiem zaplacenia daniny,a to odbywa sie w rozny sposob w roznych krajach rzadzanych przez islam.,,Ci,k walczyli na drodze boga /powinno byc Allacha,to wina pierwszych tlumaczen/swoimi majatkami i duszami beda mieli najwyzszy stopien u boga/Allacha/”20.,,,,A lesli sie odwroca to chwytajcie ich i zabijajcie ich gdzikolwiek ich znajdziecie.My dajemy nad nimi wladze jawna.”,,Zaprawde niewierni sa dla nas wrogiem jawnym!”101,,,My wzniecilismy wrogosc i nienawisc wsrod nich..”Takie sa 2/3 Koranu:jak zdobyc trutorrium niewiernych,jak podbic jak zniewolic.I klamstwem ,takiji jest,ze Allach jest milosierny.Takie motto jest przed wszystkikmi surami oprocz 9,poniewaz cala az kipi nienawiscia i poswiecona jest koniecznisci zabjjania az do ostatniego niewiernego.