Fronda:

(Informacja Prasowa)

Do szokujących ustaleń doszli niemieccy śledczy. Policja zatrzymała pedofili, którzy stworzyli gigantyczną serwerownię i dom, w którym gwałcili dzieci. Funkcjonariusze z Muenster aresztowali w tej sprawie 11 osób.

Jak podają media – 6. mężczyzn i jedna kobieta przebywają w areszcie śledczym.
Mózgiem pedofilskiego podziemia był 27. letni mieszkaniec Muenster, technik IT. Jak poinformował inspektor policji Joachim Poll, policjanci odkryli ponad 500 terabajtów danych, z których większość mogła zawierać pliki z treściami pedofilskimi. Pliki zostały profesjonalnie zaszyfrowane. W domu 27. latka odkryto też klimatyzowaną serwerownię.
Pozostali zatrzymani mężczyźni pochodzą z różnych miast położonych w Hesji, Dolnej Saksonii, Brandenburgii i Nadrenii Północnej-Westfalii. Ich ofiarami miały być dzieci w wieku 5, 10 i 12 lat.
Pedofil stworzył dom do gwałtów w domku letniskowym, gdzie przez wiele godzin gwałcił swoje ofiary.
10. letni chłopiec, który stał się jego ofiarą, to syn jego partnerki z Muenster. Krzywdzony pięciolatek jest natomiast synem oskarżonego ze  Staufenbergu.
Horror dzieci miał trwać przynajmniej od listopada 2018 roku do maja 2019 roku. Wykorzystywany za miejsce gwałtów i serwerownię domek letniskowy był zabezpieczony kamerami monitorującymi. Oskarżony 27. latek miał też oferować gwałty na 10. letnim chłopcu w darknecie.
Jak czytamy – Policjantom udało się go ująć w momencie, kiedy miało dojść do „sprzedaży” ofiary.
Na zabezpieczonych danych znajdowały się nagrania gwałtów na dzieciach. Przed gwałtem dzieci najprawdopodobniej odurzano.

źródło: fronda.pl/kak/Deutsche Welle, nczas.com

Witryna bez reklam.
Możesz wesprzeć nas wpłacając dobrowolny datek.

.

2 komentarze do “Niemcy: Pedofile stworzyli dom do gwałtów

• 8 czerwca 2020 o 07:41
      Permalink