Bóg Jam jest – sł., muz. Jared Anderson, tłum. Michał Kupczyk
Pierwszy klip promujący naszą najnowszą płytę „bo jesteś”. Płyta stanowi zapis koncertu który odbył się w Chrześcijańskim Centrum Fundacji Proem w Zakościelu 1.06.2013 w trakcie konferencji Kefas. Na płycie znajduje się 13 utworów, w większości coverów takich artystów jak Chris Tomlin, Matt Redman, Hillsong czy Bethel Church. Są również 3 premierowe kompozycje e15. Do projektu zaprosiliśmy znakomitych gości z Polski i USA którzy swoim talentem i doświadczeniem w ogromny sposób wzbogacili tą produkcję. „Bo jesteś” to zapis wieczoru uwielbienia dla Boga. Spotkaliśmy się by podziękować Stwórcy za to że Jest. Mamy nadzieję, że niesamowita atmosfera tamtego wieczoru, będzie odczuwalna dla wszystkich tych którzy będą słuchali płyty.

.