Bluźniercza, krwawa, fałszywa aborcja (Jezusa) na kobiecie przebranej za Marię

Feministki w różowych maskach udawały, że dokonują aborcji kobiety przebranej za Marię matkę Jezusa przed katedrą w północnej Argentynie w ramach protestu z okazji Międzynarodowego Dnia Kobiet.

Zdjęcie protestu ukazuje coś, co wygląda jak krew i części ciała tryskające spomiędzy nóg , czemu sprzyjały feministki w różowych maskach. Kobieta przebrana za Marię trzyma w powietrzu pięść. Wydaje się, że uśmiecha się i nosi różaniec na szyi.

Zdjęcie „sztuki performance” zostało udostępnione w mediach społecznościowych. Clarin i hiszpański oddział EWTN poinformowali, że arcybiskup Tucuman Alfredo Zecca potępił to.

„Z wielkim smutkiem czytamy o tym wysoce obraźliwym proteście w Argentynie” – powiedziała LifeSiteNews Maureen Ferguson z The Catholic Association.

Jest to również wysoce ironiczne, jak na marsz feministyczny protestujący przeciw zabójstwom kobiet w obronie prawa do odbierania życia ludzkiego, w tym dzieci płci żeńskiej.

Rocznie na całym świecie dokonuje się aborcji około 25 milionów małych dziewczynek ”.

„Ten groteskowy i bluźnierczy akt przedstawia, czym właściwie jest każda aborcja, a ci, którzy są nią zdenerwowani, powinni być równie zdenerwowani każdą aborcją, która ma miejsce” – powiedział LifeSiteNews ks. Frank Pavone, krajowy dyrektor Priests for Life.

„Każdy atak na życie ludzkie jest atakiem na Boga, a każde odrzucenie życia ludzkiego jest odrzuceniem samego Chrystusa”.

źródło: lifesitenews.com

18/08/2020 Pakistan:

Potrzebna pomoc żywnościowa dla głodujących i prześladowanych chrześcijan.

Obecnie można zauważyć,iż chrześcijańskie organizacje społeczne z Pakistanu,które otrzymywały dotychczas darowizny pieniężne z Niemiec,USA czy innych krajów świata z powodu skutków obostrzeń ,zaniechały lub całkowicie zminimalizowały wysyłkę środków pieniężnych na pomoc żywieniową dla głodujących Chrześcijan w tym kraju ,co uniemożliwia niesienie takiej pomocy i prowadzenie przez nich tej działalności charytatywnej.

Wyjątek stanowi Polska misja pomocy dla głodujących chrześcijan w Pakistanie,i stąd stale otrzymujemy liczne prośby nie tylko od wielu ubogich chrześcijan z Pakistanu,ale w obecnym czasie właśnie od tych organizacji,które niosły również tam dotychczas swoją pomoc żywnościową…

Lesław Baran:
Dzięki darczyńcom z Polski na bieżąco zaopatrujemy w żywność ubogich Chrześcijan oraz dzieci-sieroty z Mother Care Orphan Center w Lahore w Pakistanie (z chrześcijańskiego sierocińca),jego pracowników,wdowy i innych ubogich Chrześcijan.

Każda paczka żywnościowa,którą przygotowujemy i przekazujemy dla ubogich Chrześcijan jest o wartości 64.00 zł i jest przekazywana dla jednej ubogiej rodziny chrześcijańskiej.
Zawiera ona takie produkty jak:

20 kg mąki pszennej
5 kg ryżu
3 litrowy olej
2 kg cukru
2 rodzaje soczewicy po 200 gramów
1 kg soli
250 gram papryki chili
1 kg makaronu
1 mydło

Z mąki codziennie pieką “rote” (chleb pakistański w formie placka),a papryka chili wraz z cukrem czy solą stanowi tam podstawową przyprawę,którą stosują do wszystkich potraw.

Prosimy o udostępnianie tej informacji, gdyż potrzeby związane z pomocą żywieniową dla Chrześcijan w Pakistanie są ogromne.
Dla przykładu:

Koszt zakupu tylko 40 sztuk paczek żywnościowych wynosi 2560.00 zł.

FILEO-FUNDACJA NIOSĄCA POMOC OFIAROM PRZEMOCY KRS 0000705635
„Prześladowany Kościół-Pakistan”

Rachunek w dolarach amerykańskich (us dollars)